tan tan tan

ok, nu slog våren mig i ansiktet med en lukt jag alltid glömmer om vintrarna!!! lukten av rå fukt. precis som det luktade när jag tjuvrökte i någon ursäkt till skog klockan 4 och vadade genom blött höggräs. det var omkullkastade blöta cyklar och alltid nån som “skulle hem” etc. jag har en plan inför det som händer efter jag sovit och det är att sola solarium inne i stan, min livsföring är så bortom “dagar” känner jag, i dag, i morgon, iiiiouiio?? jag har pantat flaskor för att ha råd med 30 minuter i sarkofagen och jag vill lämna den som en ny människa. problemet är ju att det rinner safter ur kroppen så jag åker alltid runt där inne som det vore en vattenrutschbana vilket känns så korkat?? :( inför julen 2007 solade jag solarium för att va dödsfräsch runt julbordet. jag tog på röd kashmir, hade mellanblont hår och försökte göra rätt uttryck med munnen. sedan sköljde jag ned lugnande med billig champagne uppe i mitt gamla rum som nedrustats till ett deppigt kontor och tog bilen till en rondell som jag varvade en miljon gånger medan jag lyssnade på p2. när jag kom hem hade nån tomte varit där och mina paket låg i en hög. jag bara… nä, det här funkar inte. tog tåget tillbaka till stockholm och har inte lämnat stan sedan dess. nu måste jag göra situps innan jag somnar. godnatt

Comments are closed.