rrrr

hejsan! nu är jag tillbaka. guuu vad roligt jag haft. en dag i midsommarland kunde se ut som följande: vaknar 16.00, dricker en köpp kaffe och tar en ciggjävel på bron. fnyser ut röken ur näsan och vinglar ut i hettan för att äta en massa mat. en kaffe till, följd av oroväckande magljud. 17.00, tänker: det är ju mycket roligare att spela boule när man är full, tar en spritzer, en till, struntar i fruktsodan, struntar i isen, struntar i vinglaset och tar en ölmugg och fyller den med vin. äter mer, dricker mer, promenerar, luktar på blommor, duschar full — vet ni hur kul det är att duscha full — groomar, peelar och läser uppe på loftet. jag och min kille pratade om “rövdoft”. en SB12 för röva vore på plats, om ni låter mig vara en smula burlesk: häromdagen hade jag precis duschat och senare i sängen, som på skämt drog jag handen genom röven för att typ “hehe”. eh vet inte varför. jag är lite konstig av mig… så går det kanske 4 sekunder, varpå jag ba “ok, jag måste lukta, jag bara måste!” så luktade det typ … varken hugo boss eller body butter utan typ gammal tarm? fattar inte att det smörar på sådär hutlöst snabbt.. blir deppig av att tänka på allt man gör FÖRGÄVES. nåväl, idag har jag köpt en massa dataförpackningar innehållandes kablar, pcikort och liknande. utseendet på förpackningarna är ju en klass för sig. dominerande bakgrundsfärger: blått, grönt följt av otrevliga illustrationer föreställandes ting i regnbågens alla färger som viftar och har sig. air: matrix, rutnät, infraröd, speed och klockradio. jag tycker alla dataförpackningar borde formges som goda drickor eller nåt.

hej

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80