ytspänning

vem ska man dejta e frågan

måste va någon som är smartare än mig men som samtidigt e snygg. jag vill nog helst ha en filosof, men i samma stund som jag börjar bläddra i portfolion jämnas mitt hopp med marken. kierkegaard var snygg som staty men såg ut som en karikatyr irl. foucault? sartre? alla tänkande marxister? ew. konstnärssjälar och revolutionärer (obs ej che guevara) har dock bättre förutsättningar, men skulle aldrig orka passa upp på någon passionerad. jag hatar nämligen passionerade yrväder eftersom de lever i estetiskt motbjudande lögner och rationaliserar passion till ett egenvärde i sig. går vi tillbaka till utseendet är det nog… inte viktigt alls?? (gud, jag direktsänder en intrapsykisk dialog på internet, skjut mig) för tittar jag i min portfolio över män jag dragits till genom åren är merparten inga lookers av objektiva mått. enligt mig har de varit lookers, men väldigt sällan enligt andra. någon sa en gång, OBS ej ordagrant citat, att “får dras till får och getter till getter”. jag kanske får förlika mig med att vara en getjävel då :( nej, nu måste jag återigen påminna mig själv om att jag skulle gå under utan en distans till botten. därför tar många av mina resonemang avstamp i ytspänningen, vilket är anledningen till varför en dialog inträder. jaja, det var dagens dumma tankar :(

Comments are closed.