starlet

hahaha jag har börjat äta lättyoghurt vilket jag aldrig trodde skulle hända eftersom det känns sååå “tjej med magproblem” men i samma stund som jag sopade i mig första skeden väckte smaken till liv ett minne från när jag var liten och skulle åka till sommarstugan klockan 7 på morgonen och fick sova i bilen efter frukosten!! det enda jag gjorde i sommarstugan var att sitta inomhus och läsa gamla starlet. älskade deras novellserier om falska killar som typ hette “alec” som svindlade tjejerna på pengar. dramaturgin var helt i min smak. till en början var allt perfekt, de dejtade och tjejerna fick rosor i månljuset och så vidare – alec var verkligen en drömkille! sedan började förfallet som kulminerade i en stark scen där alec försökte döda tjejen som sprang genom ödelagda korridorer med pistolskotten efter sig. avslutningsvis lyckades dock tjejen som kanske hette lottie överlista honom varefter alec fick möta döden spetsad på ett staket, utknuffad från tredje våningen genom ett fönster. åååh jag vill skriva såna noveller. som typ inleds med “höstsolen kastade sina sista strålar över den stora gräsmattan som slumrade i utkanterna av Heavensfield college. Catherine stod i skydd av skuggan under den stora eken, utmattad efter otaliga föreläsningar i engelsk litteratur och väntade på sin bästis Paloma”. hahaha, jag kanske ska skriva en sommarnovell om någonting falskt.. älskar att skriva noveller om somrarna. anyhow, i helgen har jag köat så. himla. mycket. ni vet när man vandrar mellan barköer hela kvällen eftersom man vet att drinken hinner ta slut innan man får beställa en ny. till slut gav jag upp och ba “2 sexor gt tack” och satte mig på toaletten med music i öronen. från en kö till en annan, drog på svartfest 3, blev insläppt 4, stannade till 5. hemma 6. nåväl, har väl blivit för gammal för att ha kul på club. kanske borde börja med någonting annat, typ teater eller opera. jag hatar ju både och tyvärr. teater: skådespelare som skriker och stampar för mkt, opera: gör ont i öronen. däremot älskar jag musikaler! skoja.. haha minns ni den musikalen med kevin borg i huvudrollen som marknadsfördes med en affisch på vilken det stod “KEVIN BORG ÄR TROY!”, man ba… ok?

Comments are closed.