smells like teen

gick på stan i dag och blev “b”… det man inte gör på offentliga toaletter ni vet. jag fick låtsas sätta mig på backen och “ta igen mig” och vänta tills den åkte tillbaka eller vad som nu händer, usch vill inte tänka på det där. men visst. en vända på åhlens parfymavdelning, ja tack. luktade på alla i ultrarapid men stannade upp vid narciso rodriguez eftersom någon jag känner har använt den och jag kunde inte komma på vem det var?? blev galen. anyfuckingscent, jag har ca 3 referenser vad gäller parfym. dessa är: farbror, citrus/meskille, smörgåstårta. det brukar låta så här: “mm detta e ett lätt touch av meskille med smörgåstårta och det vill jag inte ha”. så jag gick hem med en parfym för 1000 spänn som luktade extremt gammal farbror med en toppnot av gravjord och eldade träpinnar och möglat trä, sedlar läder whiskey mahogny kol, nån kista och en riktig hård sten. hahahahaha, eller okej figurativ doftbeskrivning: doften är framställd ur en gulnad anteckningsbok som en gång för länge sedan tillhörde en mystisk rökare. boken låg i en attacheväska i handsytt kalvskinn som pinades av vinden i 3 och ett halvt år i ett dike. den intilliggande motorvägens doftflora hann sätta sin unika prägel på väskan innan den hittades av en vis man som tog med den till skottland, där både väskan och anteckningsboken destillerades på ett whiskeybryggeri en höstnatt då ett mord hade begåtts i en nära belägen herrgård och superdetektiven.. ryan… warner kallades in, ett mysterium var i görningen… så fortsätter det i hundra år, meanwhile på tjejsidan: blommig doft 599kr. det verkar vara viktigt att produkter relaterade till yta som riktar sig till män måste marknadsföras som “genuina”. jag säger: ew? på tunnelbanan hem kom jag på en ny etikettregel. sitter man mittemot någon på tuben är det dålig hyfs att rikta iphone mot personen. iphone ska riktas ned mot knät för annars kan personen bli rädd för att bli smygfotad och då kanske vederbörande tvingas tänka på ljussättningen i tunnelbanevagnen i fem minuter samt till och med överväga att byta plats!!! riktigt dålig stil med andra ord. puss hej

Comments are closed.