ja

hej, jag sitter och lyssnar på the winner takes it all med abba. jag brukade mima till den som barn framför kassettbandspelaren, hade ingen spegel. bara ett tomt rum och en kassettbandspelare. skulle ju se så fult ut i spegeln! hatade alla idioter på småstjärnorna som stod och öppnade och stängde munnen, som abborrar. jag ba *drömde att jag kom ut ur rökridån som agnetha* och verkligen fick göra hela låten, ingen nedklippt version. … det där tjutet i 10 sekunder mot slutet: “the winner takes it aaaaaaaaaaaaaaaall” så skulle jag ingjuta lite vrede i den tonen, koncept: “riktigt jävla arg kvinna”. jag sökte ilska i agnetha i mina unga år, och hittade den i utdragna skrikande toner med vibrato. nordman, carola etc var ju så jävla glada, i agnetha hittade jag svårmodet; cigg etc. guuud, tänk så här då… jag kommer ut ur rökridån med en cigg som agnetha och börjar slåss med män! det ska inte vara baserat på kränkning (har blivit så avtrubbad av rape-revengefilmer). ingen sexuell integritet ska kränkas, utan det ska handla om omotiverat ultravåld!! oooh!

usch, jag har fått en knöl på benet och när jag googlar kommer bara en massa häst/hund-sidor upp.

min kille är sjuk!!! älskar när killar är sjuka. då stannar de på ett ställe, så man har uppsikt, och dessutom: man får vara mamma

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80