hej

hej! jag sitter och ritar med akryl *konstnärinna* det ska tydligen vara ishocky ikväll eller vad det nu heter, men vi ester kunde bry oss mindre! eller ok, jag fattar väl att jag kommer kolla på fotbollen ändå, men jag kommer inte heja på sverige. slipper man feta gubbar på stan om sverige förlorar? hoppas. idag på mcdonalds såg jag feta som åt… huu. vad gjorde jag där? åt en chicken tastymeny med fanta. har inte ätit hemlagat sedan årsskiftet. hemlagat känns inte urbant.

jag, den ökände snoppaholicen, handlade upp några tusen på stan. bl a lite grejer på body shop. så plöjde ett gråhårigt benrangel drottninggatan fram i blåsten, bland jeanskjolar och träbänkar. hon skrek: “UNDERGÅNGEN ÄR NÄRA!!!” hon wailade två toner och skrek, vinglade till. jag trodde verkligen på henne. apropå att festa, den här teorin under 1700talet att spermien innehöll en minatyrindivid som sedan växte i storlek till ett foster… känns så avtändande.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80