suger i kaffe

ni vet när man va liten och hade drömyrken?? nä, inte jag heller. bortsett från att jag hade vaga drömmar om att bli “special agent” eller spion. ville alltså bli någonting glammigare än polis men fortfarande arbeta med våld. hade även starka fantasier om att “förråda mitt land” i något avseende. sedan kollade jag på amerikansk skräckfilm och ville bli “det dom e på college” :( alltså, att jag skulle gå på college, va tjej, strula med killar och plugga “english literature” eller “art history” eller va nu tjejer är dömda till att plugga i ca all film och sedan bli mördad. utöver det har “festa hårt och va populär” alltid funnits där i bakhuvudet som en möjlig karriärväg.

okej, nu måste jag deklarera blankett k4 *skjuter mig i huvudet*

här e min bästa tryckarlåt: Chromatics – Into the Black

Comments are closed.