tråkiga livet passerar som revy

nu ska jag berätta va jag har gjort i dag. jag vaknade klockan 05 och ba “nä jag kokar 1 liter kaffe. vad ska jag annars göra?” satt och stirrade in i internet. sedan slog det mig: jag måste göra någonting. nu. kanske läsa en bok? forska på internet om någonting intressant? nä, jag vet! jag dricker vatten och pissar! det har varit min sysselsättning i dag. jag har druckit 7 liter vatten och pissat en miljon gånger. att pissa kan vara det tråkigaste som finns. när man skiter kan man ju ta med datan och ha det lite roligt. retas och låta skiten lipa i nån timme etc, men pissa är går att sammanfattas med: rinn, rinn, ur mig safter försvinn. vatten är inte direkt gott heller. anna sa en gång att hon trodde vatten smakar som ens mun smakar och om det stämmer smakar jag blod med en lätt touch av killars ljumskar. anledningen till varför jag dricker det är pga. den aldrig sinande hypen kring just vatten. dietistjävlarnas käftar går i ett om “vatten med citronskiva” och tandläkarna blir alldeles kåta av tanken på människor som enbart dricker vatten. hurusom, efter några timmar av vandrande mellan datorer bestämde jag mig för att påbörja min karriär inom kirurgi. jag ska boka tid i veckan och mjukstarta med att spruta in hela aktieåterbäringen i fejan. undra om sprutbetjänten kan ge råd eller om jag måste veta exakt vad jag vill göra… förra gången, 2009, blev jag hemskickad med orden: “lägg pengarna på studierna i stället”. man ba..  eftersom det ena aldrig uteslutit det andra.. e jag alltså fucked up beyond repair? tack för förtroendet hemska häxdoktor

det är i alla fall fredag nu, puuuh. ytterligare en nykter femdagarsperiod är avklarad! skål till mig. ses ute i svarta natten

Comments are closed.