info

notiscenter

* vill döpa mitt framtida barn till excelsior van ryan. barnet ska vara en smutsblond trust fund baby med perfekt skuplterad överklasskropp samt kronisk vit skjorta och solglasögon. aldrig finnar, svett eller skägg, alltid perfekt tjockt hår.

* va heter sån musik där talanglösa mesar med lo fi-alibi slår som tjuriga dumbarn mot gitarrer? får utslag av den genren… ser framför mig barnben som hoppar och ska va söta i stopmotion. nä, jag vill faktiskt gå steget längre och hävda det är perverst och borde förbjudas!!!!!!!!!!

* mitt första april-skämt på twitter va att jag skulle utbilda mig till slöjdlärare. haahahahaha, om jag tänker på mitt hat inför slöjd… mitt enda alster under ca 53 år träslöjd va en pinne jag skrev “hata alla lärare och töntar” på :(

* älskar när stubben i armhålan river traktorspår i deodoranten! då vet man att skiten fastnar. hatar att svettas så mkt?? lär ju va min fantastiska ämnesomsättning som spökar

* det kommer vara 5 grader varmt hela veckan……. lika varmt som på julafton förra året och lika varmt som den 4:e juni när jag åkte taxi och chauffören sa “nä, det är fan äckligt det här alltså” haha

 

Comments are closed.