lite snack bara

tusen efterfester och fester efter efterfester och till slut är allt en enda fest och ingenting spelar roll eftersom det är ugnsvärme ute och jag går runt dödsbrun med cola light och kastar mig halvt påklädd mellan armar och är hemma i snitt en timme om dagen. så måste sommaren bli!!!! som min dikt jag skrev på twitter: katter katter vin och dans. långa kvällar, sol, romans. citysommar, vilda bär, söta drinkar – rätt vulgär. tittar ut på sidan av rullgardinen nu och ser snö och nåt miffo i täckbyxor som äcklar sig därute?? fattar ingenting.

någonting som i alla fall är extremt viktigt inför sommaren är att jag hittar en location där jag ostört kan tan my days away utan människor, hundar och humlor i närheten. detta vore min dröm: bara ta en båt, åka ut mitt i en sjö och sen ligga där, glo upp i luften och vänta på att solens sexiga strålar ska göra mig värd någonting igen.

vad mer? helgen va rolig! jag lyckades dricka en tiondel av vad jag vanligen dricker och mår därefter, det vill säga underbart men viljestyrkan som krävs asså. att suga på en drink i 1 timme tills det bara är vatten kvar? so not fmm-style but still so cool-style. sedan har jag börjat äta litervis med frusen frukt bara för jag tänker att jag en dag kommer smaka och lukta det om jag äter det hela tiden. kommer troligen hända…

Comments are closed.