hey cigg-lovers

hahaha va det bara jag som “busade” som barn? det innebar att man förstörde saker på kvarteret. tände eld i papperskorgar, sparkade på bilar, ryckte av märken från motorhuvar etc. mitt bästa bus var när jag och en kompis ställde en sån stor grön soptunna framför en dörr till en lokal där dagisbarn firade påsk. jag minns hur töntiga ungarna såg ut genom fönstren, typ lyckliga i påsksmink samlade kring nån fröken med frökenbrunt hår som stod och spexade medan barnmusiken dånade. hursomhelst knackade vi på dörren och gömde oss i buskarna. bankanden kunde höras och panik utbröt. sedan tog vi fram tändvätskan. nu när jag tänker efter är det här någonting jag skäms lite över i dag, så vi stoppar där.

anyhow, jag är så lycklig! jag har överlevt en nykter 5:a! min morgonrutin är att jag äter 2 ägg till frukost och 1 liter kaffe och sedan, det här är så underbart, haltar jag ut på balkongen och tänder 1 god jävla pisscigg som jag röker medan jag scrollar i iphone med det kåta kaffet nära till hands. ööuuuhhh

jaja, ser fram emot helgen som börjar nu! jag orkade inte tvätta igår eftersom jag lika gärna kunde köpa nya kläder så jag ska göra en all in friday fun i dag dvs först shoppa kläder och festaccessoarer (resorb, kirurgtejp till ap-öronen, ny parfym, tuggummin och kanske nåt kul man kan ha i väskan för att visa killar/tjejer) och sedan åka hem, bada med min vattentäta radio som guppar runt i vattnet och sedan krana upp, knäppa upp skjortan och dra ut på stan och knulla helt enkelt.

ps. skoja bara om mordbranden, dörren öppnades inifrån :( ds

Comments are closed.