tog siesta från 04.00 – då jag redan svettades som en dildo – till 19.30. gud, hur har jag kunnat leva utan cola, det är ju så jävla gott. sitter i skrivande stund med ett glas med 5 isbitar och ba njuter. lyssnar på sci fi lullabies med suede, gud vad den skivan är bra. jag fatta aldrig den när jag var liten. jag hatade verkligen den och dog man star, nu är det tvärt om. vilken gammal röv man blivit. apropå att vara deppig, min medicin har avsättningsbiverkningar så starka att man blir inlagd på sjukhus när man trappar ned. hade glömt ta den på 2 dagar, vaknade 19.30 av att jag inte hade någon syn. kul.

uuuh, har ångest över i går. var så jävla dum i huve.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80