röverian

hej! vet ni vad jag har gjort, upptagit spiderlandskivan med slint. lyssnade bara på den och tunic med sonic youth i ett år. vill typ vara smal tjej med långt hår, stå med cigg och röcka med huve!! inte typ vän indietjej utan cool ciggkärring.

i går var jag verkligen skitsur och var punkare hela kvällen, bl a plöjde förbi inträdeskassan med näsan i vädret och snodde tuggummu på seven eleven, sa “rövjävel” när nån brud med studentmössa klev mig på foten. ingen ville bråka med mig ändå. tur, annars hade jag suttit med halva ansiktet i behåll eftersom jag aldrig skulle kunna försvara mig. men, visst känns det som att man skulle lyckas, om man gick in för the kill med krossad glasflaska, dvs inte bara för att hårdkramas som alla idiotkillar gör. känns som att det är ett state of mind. nu blev jag plötsligt sugen på en festis slush!! vid 711, st eriksplan är det typ ingen is utan bara såndär kall “lösning” som jag så perverst kallar den!! mmm.. anyhow, vi gick på metro där det tydligen skulle vara bögklubb, eh, de spelade musik som de kör i karusellerna på gröna lund och man dansade i ett växthus? ok, anledning till att jag alltid vill dö på ex patricia: de spelar signaturmelodier till gamla barnprogram, alltså, det är liksom botten av… ja. och alla idioter börjar dregla, skrika och beter sig som att de vore utsvultna djur på riktigt ful savann. ååh, jag minns en gång när en carlingsbög med acneärr ställde sig framför mig och börja mima för att visa att han kunde texten till “bumbibjörnarna”. jag ba “bitch, you don’t have a future” och gick till attack. eller inte, jag gick väl på toan, sket och grinade. skulle aldrig kunna vara tillsammans med min kille om han inte blivit socialiserad till heterosexuell man i typ… 36 år.

ikväll är det fredag, vet ni det, jag har 2st underhudsfinnar och en taskig bränna, 200:- och är ohuggligt less på mig själv. kissa lungt!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80