jaså

hej alla kåta rövar att tömma i!

idag hade vi picknick i kronobergsparken. kände mig som ett peddo när jag gick på toa i bar överkropp bland alla ungar som rultandes yrde omkring vristerna som höns. kul liksom att sita och skita medan nån thaiunge står utanför och rycker i döra!! nu är jag iaf lika brun som en thai, eller kanske mer “medelhavseuropé” som idioterna från typ solskyddsinstitutet rubricerat mig och mitt pigment! ursäkta men uppdatera den rasbiologiska terminologin tack. har skrivit tenta utan att fotnota, smart. hej och välkommen ytterligare en dag med svett under armarna och vicks blå/kaffe-gas puttrandes ur ändtarmsmynningen. livet är gött. i går, efter att suttit på loftet och drinkat, gick vi på lidl och festade loss! jag köpte caipirinhas och var trött. jag valde frisyr åt min kille, nu ser han ut som en tysk urmakare, men om han har minsta antydan till lugg blir det “busig träslöjdslärare” och det är… INTE OK.

annars. ja. jag har väl ont i magen som vanligt. kul att leva med kronisk ångest. i fredags ville jag dö mest hela dagen. jag har så svårt att ställa om från att dricka till att inte dricka och vice versa. omställningar genererar ofantlig ångest hos mig *ler och skrattar* ja. vad ska man säga, är det nån som har troser.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80