det blev inge mysigt

försökte göra en mysig grej så här på morgonen. tände ljus, kokade kaffe och tog med datorn ut på balkongen för en god cigg med internet. det var så kallt ute att jag troligen måste amputera delar av min kropp nu och aska hamnade på tangentbordet. så ledsen :( alltid när jag ska göra det mysigt slutar det med att jag tvingas kämpa med verkligheten vars samverkande element utsätter mina manus för hård prövning. en gång skulle jag göra “ett lyxigt fruktfat”.. det slutade med att jag fick plocka hårstrån från tallriken och skära bort bruna delar ur frukter. vad har vi mer för kåta exempel… den gången jag försökte njuta av en bok i badet. låg och led i 10 minuter med nackspärr och äckliga fingrar som inte gick att bläddra med innan jag bara bestämde mig för att vaska av det värsta och så snabbt som möjligt fly tortyren. hatar att bada, duscha etc, däremot ÄLSKAR jag att simma, leka i poolen i grekland och sånt. nåväl, när jag har mysambitioner nästa gång kanske jag bara borde sträva efter att göra allt mysigt för betraktaren. synd bara att bara de enda som ser när jag myser utåt/lider inombords är andarna. det är mitt stora problem med manus. ibland tangerar faktiskt de faktiskt verkligheten, men då ser ingen, eller så glömmer någon ta en bild, eller så tar någon en ful bild, eller så är bara ingen avundsjuk på vad som utspelar sig eftersom alla är så upptagna med sina egna förverkliganden. min största dröm är att en folksamling ska titta på mig i något sammanhang där korrelationen mellan manus och regi är fucking 1 och ALLA ska vara avundsjuka. gärna en arg pöbel. så härlig människa är jag, ses i helvetet. hahahaha

Comments are closed.