hej

i går asså, oj oj. det var bartömning på institutionen. tänk följande: 100 blivande journalister, varav alla rullar upp byxer, sitter i ett gröngult tvättstugeljus… i linje med ni vet, komvux-klassrum, tänk whiteboard, och alla dricker. jag ba kom in, nykter och köpte 4st sexor tequila och hävde allt i en pappersmugg på toan. det var min “drink”. kvällen fortlöpte. kårmästeriet hade anordnat klubb på metro som kallades “democrazy”. dit gick jag inte. tänk, potentiella samarbeten i klubbsthlm: “Fourth ESState”eller varför inte fik, som ex: “Café stringer”. idag har jag

1. vaknat och trots, 3 resorb före säng och 2 efter, dragits med värk från helvetet. så osexigt att barn kan ta resorb!! gud vad coolt det blir då liksom!!!

2. solat i kronobergsparken. jag kom på en ny fråga till J, ba “vad skulle du helst göra, antingen låtsasröva bort det där barnet för att sedan efter du sprungit 10 meter säga ‘närå’ till mamman och lämna tillbaka, ELLER, dra ner byxan och rulla ned för backen, och när du stöter mot valrossen som ligger där nere, prutta en gång, och ligga kvar som att du dött?….” tror han vägrade svara på den. hahahhaaha, förlåt men jag måste bara dra en till favorit: “vad skulle du helst göra, säga följande till din mamma: ‘dra ned byxerna och sätt dig i söffa, så får vi se om fitta syns när du sitter ned’ ELLER… dö?”

3. så har jag sparkat upp stadsdamm i lackskor och ätit en macka på subway med dubbel ost etc, tuttarna dallrar när jag rör mig. ska bli så jävla stor, män ska ju vara stora… inte vara krattor. nästa 75kg!

4. gått till min psykolog som rekommenderar psykodynamisk terapi, det tycker jag låter bra. för att slippa vänta ett år hade jag tänkt gå privat på st lukas. nån som gått där? cam? c6?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80