hello fuckers

blev bestulen på följande i går

* telefon

* körkort

* sl-kort

*under bron-kort

sedan är internet ute efter mig. i iphone-datorn har man samma sms som man har på iphone?? och man kan smsa från datorn som egentligen är en telefon som är en chat i facebook som är gmail. så paralyserande. cannot fathom.

var på fest i skrapan och man fatta inte om killarna där va bögar, straighta eller straighta bögar eller omvänt. ingenting spelade roll dock eftersom det fanns en bar och sedan hände ub, jag somnade nästan ute i rökrutan. hade druckit ett sexpack.

melodifestivalen i år får betyget IG. en mullig kvinna med lantisfrilla vann. har ätit kokosmjölk. hahaha, jag är verkligen helt amputerad! inget bankkort, leg, sl-kort, telefon. kommer få en psykos här inuti internet, skulle verkligen kunna DÖDA för en borderlineklubba hallon/lakrits och en iskall fanta. sedan garnera med en skräckfilm från 1994, typ “mördande legender” . åh, jag ska panta flaskor bara för att få det nu!!!

Comments are closed.