with the base in my face

hej hej, nu sitter jag vid min nya mackdata och röker kaffe, cigg med mera. asså min förra data va helt sjukt smutsig, en kille jag pluggade med ba “va fan gör du med din data?? äter du PÅ den?” hahahaha

har handlat 2 st olika pennor på stan idag
sen tvätta jag
satt med bokföringen
drack 9 koppar kaffe

nu är det snart ett år sedan mamma tessos taverna hade sin peak. det va typ världens bästa klubb har jag kommit på. det var alltid coola unga där som flöddrade ritalin och hade olika färger i håret samt anarkister, punkare, kändisar med mera. plus att man kunde spela denna låt Tracore – Alive! – Single Edit och alla älskade det. så synd att klubbar har en kurva för att vara it. max 4 tillfällen, sedan måste man outsourca, gå vidare och göra nytt.

annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll. ursäkta liksom, jag e sjukt it och har ingenstans att gå. fucking skandal.

Comments are closed.