the cover

har så mycket dötid för tillfället att jag försöker leta efter filmer att kolla på. jag kollar väldigt sällan på film eftersom jag så_ofta blir avtänd av omslagen. t.ex. ett helt dimmigt öde omslag med ett spökbarn som tar på en ruta=garanterat dålig film. likaså filmer med lera. hatar lera i film, när kläderna blir alldeles smutsiga och de ålar sig runt och njuter i kärr. typ krigsfilmer: grå himmel, army/kommunist-font a la 2002 och nåt vagt rött. nä, gillar inte, tyvärr. däremot, världens bästa omslag är omslaget till drive.  det är perfektion. snygg kille, fotad underifrån och sen ett rosa porrigt typsnitt. som att en tjej gått dit med läppstift och kladdat. andra omslag jag gillar: eyes wide shut (lila med dödsallvarligt font), scream (bara headshots på personer som eventuellt ska dö på bilden, inga vapen eller attityd), basic instinct (sharon stone blänger med en hemlighet över michael douglas axel). gud, känns som michael douglas va med i alla thrillers på 90-talet? på konsum fanns det en låda där man kunde köpa 2st vhs för 159kr och han var med på så gott som alla omslag. det var han eller ashley judd, hahahaha. okej, ska så kolla på en film med ashley judd?? godnatt

ps

detta omslag är också en favorit

extremt bra film också…

DS

Comments are closed.