stru

premiss: jag ser ut som en gubbjävel
premiss 2: alla gubbjävlar har streck i ansiktet

konklusion: jag har streck i ansiktet!!!

MÅSTE. SLUTA. ANVÄNDA STÅSOLARIET PÅ DROP IN SOL… VARJE DAG!!! jag kunde inte hålla mig idag heller, suck… tog en ciggjävel och sög på den riktigt mycket efteråt. om ni ser hasse aro på gatan så är det alltså jag.

idag rämnar den alkoholfria veckan, jag klarade 6 dagar utan MINSTA problem. lär ju inte vara alkis. jag och johanna tog bilen och festade runt lite inne i city och fickparkerade, bland annat. så surreal att kunna åka från farsta till vällingby på typ 10 minuter? apropå bilar etc, min syrra, världens mest lättirriterade i trafiken ba “vafan jävla cp cyklaru med en purjolök i väskan BÖGJÄ’VEL!!!” skriker hon till cyklisten. som cyklar på cykelvägen. avskiljd från trafiken med vajerräcke.

i kväll ska jag ha ljusblå byxer!! sitter i morgonrock och vägrar klicka upp worddokumentet jag döpt till “arbetsvillkor för gruvarbetare”. det som väntar är en hemtenta om källkritik och jag tänker bara, varför döpte jag dokumentet till någonting så tråkigt? VARFÖR

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80