2013-02-08 19:22

tja bloggen

ligger i sängen med laptopen, ett askfat och ett glas iskall champagne. skoja. ligger utfläkt som en flodhäst och stönar med rött ansikte och förmaksflimmer efter en fredag på stan. blev irriterad på ett sävligt miffo som stod i trängseln på tåget och försökte dansa tryckare ut ur vagnen. man säger URSÄKTA sedan kollar man rakt fram, inte ned i backen och går med bestämda steg ut ur tåget. ska dock inte snacka eftersom jag i t.ex. en bar å andra sidan är jordens största tönt. en gång på f12 fick mitt sällskap vänta 50 minuter på sina drinkar eftersom jag stod i kön och väntade in “alla andra som också ville beställa” läs: alla andra som trängde sig med humöret i topp efter electroluxkonferensen eller what the fucking ever. annars är vintern i andra andningen och jag har acklimatiserat mig till den förändrade atmosfären på danspalatsen bland festsugna partypojkar och partyprinsessor skoja, urk?? va hände där?? min hjärna blev kapad av ett nyhetsbrev. nä men människor är som regel försupna på shots och har något vattnigt, dött i blicken och går ut för att titta på andra. ingen verkar någonsin ha roligt, vilket jag förstås älskar! äkta februaristämning. å andra sidan kan det va mina egna projiceringar. har jag någonsin roligt? ja, det har jag faktiskt! mer ofta nu jämfört med i somras då mitt heltidsjobb tyvärr var att va full :( nu är jag en sån som endast festar på helgerna och bantar på vardagarna. jaja, ska gå och leta efter min champagne nu

The-Dream – Panties To The Side

Comments are closed.