uuuh

hej bloggen

jag ska åka på rehab nästa vecka! tror jag åtminstone. körde blackout i lördags, målet va att det skulle bli svart. vaknade kl 10 i farsta strand efter att gjort denna på office “hej en 12a gin tonic.. minus tonic”. klev av tåget, tände en cigg och väntade på ett nytt tåg, huvudet kokade och snön hoppade. somnade hemma och vaknade i blodiga lakan. rehab alltså,  jag hade tänkt åka på fältstudie ute på landet. pallar dock ej vara borta längre än en vecka. det är nämligen så här: utanför stockholm finns bara träd och snö. så jobbigt att ta det lugnt mitt ute i det. hej träd, varför står du bara här?? hej snö, vad.. vad gör du? så stressande. spännande dock att se “hur människor lever”. de kanske bor i kolmilor eller olika slags skjul och jagar med pilbåge och sånt funky cool medieval action??

Comments are closed.