heh

men kan hemtex ge upp. två för en! pris för ett satinbäddset: 549kr. vi vet att tillverkningspriset ligger på 3kr. hej! jag har letat mig fördärvad efter källhänvisningen till stycket anti-communism as a national religion and control mechanism och… haft tre nyktra dagar. i morse när tunnelbanan börjat gå gick jag ut i morgonrock och tittade ut över birkastans hustak och dimman låg som ett vindstilla sjok över “bygden”… ville jag skriva, suck. att man ska vara född i hälsingland. hurusom, dimman låg ankarfast, det såg ut som man beskådade en krigsskådeplats med halva kyrkspiror, lyftkranar upp till himmelriket och nednötta hus! nej, efteråt låg jag i söffa, gryningen genom och läste fallstudier, drack schweppes lemon lime utan sprit, åkte in till institutionen och hade insemination, eller vad det nu heter. och nu ska jag sova den rättfärdiges sömn.

eller inte. jag lånade kåta böcker istället, och insåg hur ovärdigt det är att äta till fots. när jag väl korsade st erikssgatan var jag sturegallerian-orange i fejan av gammal kebabsös och viftade omkring kebaben som att jag ville ge bort den till första bästa förbipasserande!!! folk undvek mig.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80