slid

stark irritation känner undertecknad när surkärringen ifråga passerar 1: stora lyftkranar som låter, byggbråte, lastbilar med för stora hjul och andra fordon som inte är bilar, som inte står parkerade utan åker omkring. blir högröd i fejan och börjar frusta. 2: när hundar ska “hälsa”. munkavel? när jag hör hundar låta tänker jag på att ha en gammal dammsugare mot örat och samtidigt försöka leva ett drägligt liv. det var dagens irritationer. har suttit med polen hela dagen med spänningsvärk i axlarna. är det ett ålderstecken, spänningsverk. låter som någonting i linje med fibromyalgi, eller “huvudvärk”.

vet ni vad, jag har inte druckit sedan i lördags!!!!!! jag känner mig klar i huvudet och slipper gå omkring i ett moln av urmjölkad alkohol som klibbar sig som slem mot kröppa. och därtill kallsvettas och ständigt behöva tänka “nu kommer infarkten, nu kommer den”. så skönt. jag köpte doftolja idag: grape och har varit 2 koppar kaffe-produktiv. läste ut totem och tabu – mot stadsbiblioteket och… cg jung.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80