hj

alltså, all litteratur till journalistikvetenskap är ju i linje med: “för att närmare kunna förstå rådande nyhetsvärderingar har jag tillämpat röbba gröös teori om varför man använder deo och folkhemmets framväxt och typ.. internetbanken”. pallar inte läsa. i onsdag på institutionen såg jag 7 killar iförda jmkstil, med en promilles variation för “personlig stil” (tänk annorlunda glasögonbågar) som satt och typ pratade om… irak. identiska. jag fattar liksom inte hur det funkar. men ja, vissa har LV, andra läser på manolo. för att förstå detta har jag tillämpat gramscis hegemonibegrepp, skoja.

i går åt vi ryggbiff på rogue, guu vad gött det var. sen drack jag bara mojitos. tappade bort min väska i gubbrummet så ringde jag upp min kille från rökrutan och sa: “HJÄLP” så fick han fixa, så dök den upp till slut. han fixar verkligen allt! så belönade jag honom med frågan “vad skulle du helst göra, aaantingen klä ut dig till ett ‘skoj-djur’ med maskeradsmink och springa omkring i västermalmsgallerian och busa med barn, under dödshot, alltså, om du inte busar ‘rätt’; med rätt inlevelse; kreativt skoj, blir du skjuten från avstånd med kikarsikte, ELLER ringa upp ditt ex och ba ‘jag kan inte sluta tänka på dig, ska vi inte bli tillsammans igen?……… närå”

han valde barnen.

den här veckan blir VIT. alkoholkonsumtion hittils: sön, ons, tors (spydde), fre (kände mig töntig när jag pratade), lör (ljög för en tysk tjej).

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80