2013-01-18 16:48

förstår inte uttryck som

“Glöm aldrig bort vem Du är”

läser det och störtar ned i en avgrund?? jättetaskigt att säga så till någon.

har börjat banta igen eftersom jag inte har något annat att göra. det här är min diet

frukost: vitkål och kaffe, lunch: 2 ägg, middag: olika varianter av quorn och grönsaker. dieten heter “blodtrycksfall på tunnelbanan”. har inte festat i veckan heller utan upptäckt ebay i stället. jag trodde man var tvungen att “sitta och snacka” med säljare, herregud, om så hade varit fallet hade jag aldrig shoppat där. skatteverket har ännu bara skickat beskred om preliminärskatt så jag kan inte börja leka egenföretagare riktigt än :( vill ha ett “kontor” med pärmar och kunna svara: “nä vettu jag har varit sjukt upptagen med min firma” på frågan: “va har du gjort den senaste tiden”, omsätter 5kr om året men det behöver ju inte randoms veta. skönt att slippa bekymrade miner när man svarar “äääh festat du vet, gått runt lite ääääh varit upptagen med flytten (flyttade i augusti), hade klubb på typ minns inte, pluggar lite då och då i…. perioder…av… vakuum

annat:

* whatsapp är så retro

* delar in människor i två kategorier, producenter och konsumenter

* vill att utomjordingarna ska anlända snart, tänk er vilken urladdning det vore för vår generation?

* försökte shoppa men tydligen tillverkas inte kläder för människor med kroppsform “inverterad triangel” vilket är synd när det enda jag egentligen godkänner med mitt utseende är min kropp. långa ben, smal midja, breda axlar. ok, sedan älskar jag mina ögonbryn också pga. noll allergiska men där tar det stopp, hatar resten :)

* kom att tänka på en sexnovell jag skrev som liten om kajsa och farmor anka på frisörsalongen. minns en formulering jag använde när jag återberättade den för “mindre barn” och det var: “direkt när kajsa satte sin fot innanför dörrarna kunde hon se kåtheten lysa i farmor ankas ögon”. jag hade ju läst fibban, rapport och dylikt. hahahaha ville verkligen berätta den för många också… “ni vet kalle anka, aaaah ni vet hans flickvän kajsa me rosetten och sen, hon farmor anka som bor ute på gården?? nu är det så att hon har skaffat en frisörsalong inne i stan….” minns inte riktigt vad som hände sen men det var bubbelbad inblandat där frisörerna tvättar håret (ofta kajsa skulle få plats i den lilla byttan???) jaja

* de har börjat sälja min favoritcider på systemet i stark version! 1 liter, 6% för 49kr! olde english heter den! nu ska jag tända på, trevlig helg fuckers..

Felix – It Will Make Me Crazy [ Feat. Sahhara ]

Comments are closed.