cocoa butter and cash

asså vet ni vad jag ska börja ha i år? en JÄTTESTOR plånbok! haha, det är så provocerande att dra fram en otymplig pjäs ur “lilla handväskan” i baren. ser framför mig hur killarnas hår fläktar till i vinddraget från plånboken när den fylld till bredden av onödiga kvitton sprätter upp med ett lustfyllt stön (som jag gör då eller?? freak). kriterier för plånboken:

– ljusbrunt läder, kanske något fult, dekorativt inslag? rosor??

– dubbla fickor för sedlar

– ett sådant klassiskt “ansiktet utåt-fack” som möter en när man öppnar plånboken i vilket man kanske kan förvara bilder på sina barn. inte för att jag har några (som jag känner till) men jag kan väl ha andra bilder där? t.ex. bilder på mig själv?

sedan ska jag äckla mig med plånboken i stan, sitta med den på bussen och sårat visa upp den för människor “som ändå inte bryr sig ett skit”. hahaha

Comments are closed.