featured at uglypeople.com

y67g74wok8

det där va huvudet ned i tangentbordet

asså? jag har tillbringat kvällen i en mapp på datorn jag kallar “välkommen ned på jorden” där jag lagt högupplösta, “röda” bilder på mig själv, tagna med blixt i full skärpa. syftet är att avhjälpa att jag och min spegelbild skall leva våra liv tillsammans i ett bekymmerslöst självbedrägeri och nu… är jag så långt nere på jorden att jag befinner mig i helvetet!!! åååh jag hatar hela mig!!!! jag ser typ underutvecklad ut?? det finns inget ädelt med mitt utseende. jag är så arg!!!!!!!!!!!!! som om det inte är nog har jag under mitt liv odlat en avskyvärd personlighet vilket föga kompenserar för skräcködlan som stirrar tillbaka på mig från datorskärmen. shoppa lite d&g, gucci, versace? nä, just det, ingen idé eftersom INGET kan avleda uppmärksamheten från en vandrande facial nerve palsy!!! jag ska aldrig aldrig aldrig mer säga någonting elakt om människors utseenden! det är mitt nyårslöfte!!! aldrig aldrig mer. ok, nog om det eftersom jag snart fucking självantänder.

den falska våren är förbi! *kommer och skuttar som ett barn* nu är det åter iskallt ute, inne, i sängen och på toaletten när jag ska “pissa” på morgonen. jag shoppade i centrum och rös till av smittohärden i rulltrappan, 4803 människor stod och älskade varandra. jag är inte rädd för baciller, virus och dylikt, i går tappade jag liksom ned pasta i vasken när jag skulle sila av vattnet och brydde mig inte, tog bara upp pastan och kastade den på tallriken med ett stort mått ilska, men åsynen av människor i grupp. det är kluster och kluster äcklar mig å det grövsta. vad har hänt mer undrar ni? jo, jag söp i helgen för att bättra på badringen runt midjan. fyllgubbe. nu blir jag arg igen. det står liksom en folköl bredvid sängen. jag skakar när jag ser den och vill “slå den”. fyllgubbe med badring som ligger i sängen och äcklar sig, orakad med lika vackert ansikte som en vandrande pinne! som om det inte är nog skickar något psykfall brev till mig med äckliga saker i. man ba??? varför ska jag ta detta? jag orkar inte bearbeta andras psykiska problem? jag har gjort det hela mitt liv vilket har drivit mig till psykosens rand men nä, lika bra att fortsätta. hey, det är bara att kasta skit på mig så omvandlar jag det till hanterbara små ädelstenar som jag returnerar helt gratis. en affärsidé månne? har naturligtvis polisanmält händelsen men blir bara så matt. ok, nu ska jag stänga ned livejasmin och cameraboys som surrar här i bakgrunden och sedan kolla på hanekes nya. hoppas jag vill dö efter att ha sett den. puss

Comments are closed.