sjuka människor

jag har läst sexbloggar hela kvällen och är så himla upprörd!!!! människor e helt.. ett vanligt inlägg är typ “mötte upp slav för lite träning och med mig hade jag piskan, fem pluggar i varierande storlek samt elektroder, dildos, vispgrädde, gurkor och en minivibrator och tusen andra verktyg och sen… piskade jag slav tills häcken fick en riktigt fin röd nyans och efteråt blev det att krypa med klädnypor i vårtgårdarna över golvet med grädde i springan och slicka piss från masters skor och sedan kom dominan som var naken under lilla kappan och sket på golvet och slog slav medan jag sög master som samtidigt ströp mej blabla”. asså hur orkar människor.. hålla på?? offer!!!! alltid jättemånga karaktärer som har olika roller i deras sjuka socfall-liv.. vissa dokumenterar sitt sexliv med jättefina bilder på bruna snoppar och illröda underliv också. det var allt, ska stoppa huvudet i en fritös nu

Comments are closed.