punishment park

kom att tänka på “bi-gutt26” som var min fjärde konsensuella sexpartner och som jag hade sex med vid två tillfällen back in the days. minns bara hans efternamn men eftersom jag är erfaren stalker hittade jag honom på två röda. tydligen har han hiv i dag :( oh well, jag har ju inte det eftersom jag testat mig tusen gånger sedan dess. därefter besökte jag coolingsborg på jakt efter någon statist till tolvslaget. drabbades av svindel eftersom så många “gamla” va där, i dubbel bemärkelse. alla belevade pojkhoror har erfarenheter av farbröder. jag försöker bara glömma dem, är ju liksom en annan person i dag: en stark individ med integritet och självrespekt, om integritet och självrespekt är att va ett vrak *skrattar* på coolingsborg fanns, förutom mumier, 2 små vättar som dramatiskt vände sig var femte sekund som om allt va en plåtning. gud, varför ska alla kolla hela tiden??? räcker det inte med att prata? sedan ub där det va en massa såna man tänker pluggar till lärare eller typ förskole..någonting. haha en tjej stod och skrek att hon verkligen inte kunde NÅGONTING OM SMINK till en kille som helt dött stirrade ut i intet och sa “mmm” på någorlunda rätt ställen. nu smäller någon stolle fyrverkerier i knutarna, fråga: VARFÖR?? fyrverkerier är såååå tråkigt!!! som om inte det vore nog har jag inte bokat någon inför tolvslaget? gott nytt sår

Comments are closed.