breathing like the drowning man

inge kul att vakna 05, känns som att jag ska ut i mörkret och släpa min kropp till fabriken. undra om jag ska starta min firma nu. har skjutit upp det i hundra år eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska döpa den till. först tänkte jag Svarta String Produktion men sedan kom jag på att det kanske kan missuppfattas. kanske någonting seriöst? helst vill jag att firmanamnet ska uppfattas som en sexig roman från 80-talet?? “rampljusets döda gloria”, “rött svart rosa”, “fantomer och begär”, “Siv skulle bara gå till skolan…” hahaha skriker. hej jag skulle vilja starta företaget “siv skulle bara gå till skolan”, företagsbeskrivning: närvara och mingla mot betalning, göra “konst” hemma i ateljen (ritade måna lisa häromdagen), festa..? jag skiter i allt okej?????????? ok, denna acer jag sitter vid nu. vrider mig i avgrundsdjup fasa, den har gjort alla ikoner på skrivbordet till mp3filer?? även program, hahaha, om tangentnedtryckningar kunde döda. if keystrokes could kill, wow en roman om tidiga internetsvek i ett regnigt washington på 90-talet? blekrosa hotellmiljöer draperade i kall plast och hur falska armar omfamnar någon vid ett fönster… någon som inte ser någonting annat än förvrängda konturer av en stad genom regndroppar *ryser av äckel/tjusning* anyhow, på ace of base-linns födelsedag i år postade ett fan en bild på deras fb-wall som föreställde en tårta och ett utskrivet ark på vilket det stod “congratulations linn! you’ll always be an acer”. fy fan va taskigt?

Comments are closed.