nu är det kul igen

här kommer julhäxan som äter mycket mat över julen, går upp 5 kg och ligger naken i sängen! skoja, det e så inte jag. shoppade i och för sig högtidsmat i form av tacos som jag tillredde den 23:e men den “satsen” har ju räckt i 4 dagar nu så.. ryser bara jag tänker på sill, ägg och sån julföda.. vem orkar ens skala en potatis 2012 förutom allergiker då som skuttar av lycka “när det vankas potatis” och inspireras av skalandet samt reflekterar över hur stressig vår samtid är när man inte ens kan ta sig tid att skala en potatis? *cue överbett, ormbågar och en fucking lastbil som jämnar allt med marken* jag tillbringade julnatten på dovas med mina finska släktingar. sedan var det fest i en källare där det låg ca ett ton hasch men eftersom jag bara får panikångest av “brunt glitter” tog jag tbanan hem. sedan, mellandagarna. vilket inferno det har varit. ingenting har ju haft öppet!!! jag har därför försökt sova bort allt. jag gjorde en inventering av “svarta lådan” där jag förvarar piller jag varken minns att jag köpt eller fått. juldagens tripp var en söt, blå historia som jag sopade i mig runt 15. vaknade halv tolv och trodde det va midsommar, haha. sedan tog jag 4 atarax och lyckades somna om. vaknade halv 6 och pissade. sedan dags för värmande stilnoctkyssar som gav mig ytterligare några timmar i drömmarnas land. var lika pigg och kry som en överkörd pissråtta när jag vaknade men övervägde ändå att dra in till stan. skulle bara ta en tupplur… vaknade halv 3. efter några timmar av “jaga feeden” har solen snuddat bergstopparna och det har blivit EN VANLIG DAG!!!!!!!!!! det går att shoppa i stan, det går att gå till systemet, det går att leva ett fullständigt normalt cityliv. woow! vill gå in på nk och håna alla svennar, säga “haha rätt åt er att det är öppet här nu!!!” och sedan lägga mig på söliga affärsgolvet och njuta!!! öööuuh *porrstön* funderar på att göra en årssammanfattning över 2013 nu eftersom året redan är så gott som inplanerat.. c ya

Comments are closed.