aaaaaah

i går va jag på fest i en lägenhet med en massa unga, obestämda och inga sexualiteter fanns typ. 2013 snart och jag väntade i går på att det skulle bli helt svart och det blev det till slut eftersom jag svimma i sängen efter ett sexpack. sedan vaknade jag i dag och insåg att jag har ett extra rum i min lägenhet och där hade jag tänkt ha en webbverkstad varifrån jag ska “administrera internet”. instagram twitter facebook grindr. smälla upp skitstora speglar så jag kan fota mitt fula mongoansikte. ska även ha mitt altare därinne så jag kan fördriva tiden med att kasta besvärjelser. haft otur på senaste? mått lite krassligt? SNACKAT SKIT OM EN KUNNIG HÄXA? well… det är tydligen jul snart också. ew tänk om jag gjorde ett julrum med små tomtar. ett sexrum?? haha, bjuder hem små unga oskyldiga, så har jag radat upp lite vackra kläder, “leksaker”, burkar me piss i med mera. oj, nu tändes en lampa i hjärnkontoret! en optimal kombination mellan jul och sex. det utspelar sig så här. jag tar hem nåt villebråd från stan, öppnar dörren till “rummet” och på golvet står en julgransfot med en gurka i. sätt dig på huk här och hoppa upp och ned medan jag går och sover i andra rummet. dörren går igen av sig själv sen när du går, godnatt jävla äckel. ok, nu måste jag sova. tror jag har hjärtinfarkt eller nåt, gör så ont i bröstet

Comments are closed.