snart dör vi!!!

hej, dumma pippi här. undergången infaller om några dagar och jag är förvånansvärt lugn. varför ska man ens vilja leva, ingenting kul händer ju ändå. allt är väl “kul” men hur kul är det egentligen. om livet är en fest är klockan 05 vid det här laget och dumma pippi står kvar i baren och försöker beställa en fatöl trots att baren redan stängt och sedan står den utanför och simultanröker tolv cigg och skriker “hööö efterfest” varpå tre 43-åriga (dvs typ jämnåriga) utbytesstudenter från typ portugal ba: “ja visst, följ med till vår etta i solna! men vi måste va jättetysta och vi kan bara vara där i 30 minuter eftersom sedan kommer vår hyresvärd och ska visa röven” så åker dumma pippi dit, köper 3 folköl på vägen och en dubbel espresso och väl framme betalar dumma pippi taxin. sedan sitter pippi i ettan med spotify på skruttig acer och svamlar, försöker va rolig, försöker hitta någon gemensam nämnare med människorna men det finns inte inte en tillstymmelse av dragning så man går och sedan på tunnelbanan hem somnar dumma pippi för att slutligen vakna när tunnelbanan vänt och är tillbaka i solna igen. aaaaaaaaaaaaah, men ok, undergångspeppen! tror ni man ser livet i revy innan man kolar? följande scener kommer spelas upp innan jag dör

– när en kille visade sin stora snopp på artillerigatan medan sotarna kröp på taken och en ensam fågel irrade sig upp över skorstenarna och vidare in i aprilskymningen

– på sommarloven i högstadiet när jag cyklade runt om nätterna när en sån “vild bil” med dunkade bas åkte förbi. brukade alltid tänka att de skulle åka hem och knulla när de körde så snabbt och det va så hög volym..

– när jag vann en vas i en frågesport om finland på biblioteket

sen va det inge mer

måste gå och lägga mig nu eftersom onsdag kommer vara en actionfilm. jag ska bland annat delta i en photoshoot inför nyårsfesten på riche samt spela skivor på disco dumpling på bamboo garden. bara det att jag vaknade 22, är helt orakad och har inte tvättat ett endaste plagg…. dumma, dumma pippi.

Comments are closed.