santa maria ljusklara hägring

välkomna till dagen vi tänder ljusen i luciakronan och rockar loss i lucias vita klänning… vänta någonting fattas? det röda bältet som läckert markerar midjan förstås! och VAD tittar inte fram i slitsen om inte bara ben och en röd stringtrosa? he…. nu kör vi!! här spelas call on me… asså nä förresten, lucia var ju i går när jag tänker efter… det mest frusterande jag vet just nu är att alla mina skjortar är spruckna i ärmen pga vevar alltid och har inte direkt skjortor med väl tilltaget bröstmått… fuck me. lika bra att shoppa nya. drömmen vore att få spons på följande förbrukningsvaror:

– vanliga vita skjortor i xs
– stimorol ICE (förbrukar ca 10 paket i veckan)
– tandkräm (så tråkigt att betala för)
– axe africa (min enda parfym)
– resorb
– allt annat.. maila mig på festamysamaila@gmail.com om du vill ge mig produkter gratis

nu måste jag ut och shoppa en miljon ballonger! jag och danne ska nämligen ha en storslagen nyårsfest i lilla baren. mmm tänk nyår på 80-talet, guld, sammet, sedlar, cigaretter och tjejer med pälsar. minns ni agnetha fältskogs låt it’s so nice to be riche..

Comments are closed.