donatella on ice

idag har jag gymmat på ett ekande tomt förmiddagsgym, höll på att skriva gyn, inte rökt på hela dagen (ska ta cigg nu!!!), druckit cointreu on ice *vill göra en drink som heter ice coin. har ingen finlandia vodka* etcetera. och vet ni vad jag glömde nämna? att jag även hunnit läsa en hel bok om källkritik. jag läser när jag går, jag läser när jag står, jag läser med boka framför mig på löpbandet
på den där lilla utbuktningen; en lagbok skulle få plats där, eller en uppsättning hårsnoddar (skulle kunna ligga där); utbuktningen skulle likväl fungera bra som en cd-hylla.

uuh, nu högg det till i magtrakten. jag tror minsann jag förträngde att jag började grina i solariet och att jag efteråt gick in på butik “eden”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80