Waiting for Superman

hej alla som älskar strömavbrott!

i går. jag vaknade och kollade ut genom fönstret. allt var mörklagt, massor av polisbilar härjade nere på gatan och bussarna snackade goja. jag trodde det va apokalypsen. jag tände 17 sexiga små ljus och sedan stirrade en bok på mig, nä du, glöm din dröm tänkte jag och mediterade i stället. i hela fem minuter, för sedan slogs strömmen på igen och det gamla vanliga svenska livet kunde fortgå. det är 3945 minusgrader ute och jag hade långtrosor i dag samt lusekofta och riktigt varma mesiga skor med gamla tantens favoritsula i botten – värmande och god. det blev ett möte på riche inför en stor fest jag och tommie x ska arrangera där inom kort. sedan hade en galleria restaurang bar en smygläsning? smygöppning? smygpremiär? biopremiär? i en lokal och lilla jag drack 2 st värmande glas champagne, sedan åkte jag direkt hem och tog ett varmt bad! wow, jag har blivit såå präktig. minns en präktig i skolan jag och mina vänner brukade kalla “huckleberry finn” för att den va så sjukt präktig och alltid “snäll” mot mesar också.. man ba… get an education.. nåväl, i morgon blir det utgång! då iklär jag mig feststassen som består av en Varm Jacka, Täckbyxor och Vantar. om jag dricker alkohol? ja, det kanske blir ett glas vin, verkligen inte mer. jag drar mig till minnes målningen grindslanten, i vilken man kan skymta mig och min stilfulla vip-vagn i horisonten på väg ut ur bild mot nya äventyr, medan vitgrå, fulla barn med engelska utseenden är kvar och har känslor utanför grinden över en slant eller något annat helt irrelevant som ingen ändå bryr sig om? den målningen skildrar så människans relation till alkohol. oh, vet ni, i går när jag promenerade till den intilliggande förorten för att shoppa “leksaker” (mer om det senare…) tog jag en omväg genom skogen för att njuta av naturen och direkt när jag satte foten i snön under de snötäckta träden blev allt såååå medeltid? kunde typ höra ljudet av en mungiga – åååh vilken bra idé förresten! nästa gång när det är strömavbrott och ica är helt nedsläckt tänker jag rusa runt där inne med mungiga och psyka kunder och personal som redan är uppstressade och rädda!!!!!!!!!!! hurusom flummade jag runt i skogen och njöt av vintern och fåglarnas glada sång som någon annan fåne. haha så zoomar kameran in på en ensam fågel i ett träd… så ser man att den är dataanimerad! *skräckfilmsljud* någonting annat obehagligt är att någon i mitt lägenhetshus vill bli fistad enligt grindr? nä måste flytta snart, tänk om den typ är i tvättstugan med stjärten och håller på??? är skärrad och rädd nu :(((

Comments are closed.