1000 hurts

tjena alla alkisar.. klockan är halv 5 och jag står alltså INTE på spybar med en iskall GT för 108 kronor i ena handen och instagram i den andra. grattis till lilla mej! hostade upp kaffesump (koagulerat blod) efter min senaste fylla så jag beslutade mig för att bli nykterist. skoja, ska supa i kväll!!!!!!!!!! det är snö överallt nu och det är inte varianten från ecuador, men himlen är aprikos och det kommer vara fint en natt ungefär. dumma pippi har varit på stan i dag och pippy blir alltid lika arg varenda gång. först tvingas jag resa kommunalt med tunnelbanan och på tåget finns aldrig en ledig 4a och därför tvingas jag stå upp eftersom jag avskyr att sitta och “älska människor” på tunnelbanan, vilket man gör om man sätter sig bredvid främlingar. så är det bara. nu kanske någon allergiker ba “åh typiskt svenskt att blabla” och då kan jag meddela att jag är så sjukt svensk att jag e finsk. jag är så bortom svensk om man tar ca alla negativa egenskaper som någonsin förknippats med svenskar i beaktning. dock e jag inte svennig, nä det överlåter jag till alla med såna adidasskor med svarta ränder och ljusblå jeans… uusch, vanliga människor, så äckligt. anyhow, sedan är det dags att älska irrationella människor på stan. de kanske går eller står fel i affärer, försöker prata med mig medan jag lyssnar på musik eller så går de bara runt och “känner peppen” och på hemresan sedan, ja, då är tågen smockfulla! då blir det återigen dags för att visa sin stora passion för mänskligheten genom att bara älska alla som står och har det lite gott när tåget bromsar in.. dvs att de lutar sig mot andra och juckar? man ser ju… jag kanske inte borde bo i stan om jag upplever detta som jobbigt. det är sant. tyvärr älskar jag nätterna. sörjan av röd neon och gula taxibilar vid riche, svaret på frågan om någonting händer efter spy: nä, birger jarlsgatan slutar precis där i en dimma. hur mycket svart himmel det går att urskilja uppe vid odenplan medan det snöar. äsch, jag längtar tillbaka till tomheten mellan husen i vasastan nu när jag tänker efter, jag är liksom där så sällan nu. men här är något jag definitivt är och sova måste jag göra nu (eeh). godnatt sexy fuckers

Comments are closed.