this is hardcore, this is me on top of you

tjena jävla allergiker! va fan gör ni då? sitter och äter en nattmacka till det “goda mjölkglaset” och tjatar på någon eller? sätter på dansband och “rockar loss” kanske, går på Duka och köper något skittråkigt i den vita grå mörkblå affären? ja, det ante mig. nä, inga tillsatser och LAKTOSFRI mjölk. sura brunhåriga tjejer står på rad och tittar, ursäkta. vad ska jag hjälpa er med. hur kan jag göra just Din dag fantastisk? berätta en saga om 2 askar kanske. jag vill berätta sagor för unga!!!! komma på sagor och berätta dem, älskar “myter och legender” och starka sagor om riddare med god moral! ska vi berätta en nu? ta av er kläderna och lägg er riktigt nära mej i sängen nu så ska jag berätta om 2 askar.. det var en gång en kvinna från en by i norra mellansverige om en dag bestämde sig för att packa sina ägodelar i en luffarknyte och bege sig ut på äventyr. i knytet lade hon underkläder (en svart string) och 2 askar. det här var tiden innan kommunikaioner så hon fick förlita sig på månen och kartor när hon navigerade sig fram mellan byarna söderut. på vägen möter hon en gammal man som säger “hey, stop och belägg” detta va inge kul :((( ok men ska jag berätta vad jag gjorde i går då? danne e tillbaka från LOS ANGELES vilket firades med beked. det blev ca 89 liter vin för min del och sedan ut. emma snackade om sin mens och valter ba “you’re takin sexy too far” hahahaha, så himla roligt??? sedan coolingsborg efter en g fucking t på spybar och där kom en äldre herre fram till mig för en snackstund och jag ville verkligen döda honom. sedan blev allt svart och jag vaknade upp hemma i sängen. happ, tur man aldrig själv dör. jag vill INTE DÖ. att DÖ är så himla ute tycker jag!!!!!!! nu ska jag lyssna på denna sköna  Solange – Losing You

 

Comments are closed.