rapport från frontlinjen

hej, bloggmaffian här..

ska berätta lite vad jag gjort den senaste tiden

– va ute i går. promenerade i parker, strosade längs södermälarstrand med en latte i handen. eller inte… det blev riche o spy :( jag är ute så ofta att jag börjar bli fett ute?

– tvättade i tvättstugan, väldigt intressant. det får ca 2/5 poäng. en äldre herre kom in och frågade om han fick mata maskinerna medan jag tumlade min skit. det var lite pinsamt eftersom jag var i färd med att lägga in “trosor” i torky. undra om han tittade på dem och tänkte nåt? kanske något litet trosmönster letar sig in i hans drömmar i natt. vem vet? å andra sidan har jag ju bara enfärgade “t” eftersom allt mönstrat för tankarna till.. ja, rekryteringsansvarig på addecco och ekologiska fik på universitetet där några stackare sitter 07 på morgonen på otäcka barstolar och mumsar på någon torr fralla… att göra det får ca -4/5 poäng

– törn rose… att hon sov i hundra år och vaknade av att en kille va där. vilket drömliv, 5/5 poäng

– hatar kroppen. jag vet ju inte om jag är helt trasig eftersom den har IG i kommunikation? kan jag bara fortsätta festa eller dör jag nästa helg? ååååååååh spännande följetång eller hur?

– surgaddar… mina trasiga tänder… är livrädd.. för att… jag ska… lukta puppa ur.. munnen och ingen vågar säga… har köpt 10 paket tuggummin nu som jag äter som “nattmål”. ni pruttmänniskor som går på mcdonalds och köper era falska menyer borde ta ett tuggummi och åka hem i stället. så allergiskt att festa på snabbmatsrestauranger. 1/5 poäng

– jag har tänkt på vilket instagramfilter jag helst vill leva i… direkt ba “nashville minus ramen”, men sen: nä, det vore ren hedonism så jag väljer amaro. typiskt såna sura kränkta att ba “jag vill leva i kelvin” *sur mun*

Comments are closed.