födelsedag

hjälp det finns en grupp på twitter som heter #minrasism där en massa freaks sitter och tycker synd om sig själva för att de är rasister?? hahahahaha såå bisarrt

anyhow, vet ni! jag fyller år den tisdag den 23:e oktober (hade jag blivit född en timme tidigare hade jag blivit våg. det här innebär att jag är magisk skorpion). sofie adolfsson (penelope) fyller också år samma datum vilket även sammanfaller med releasen för hennes debutroman “Det känns konstigt att vakna i sin egen säng” och allt detta kommer firas på riche lilla baren. så välkomna nästa tisdag! jag bjuder på alkohol om ni fjäskar för mig, säger jag är snygg, att ni älskar mig etc..

schemat e typ:

19-22 releasefest
22-02 födelsedagsfest

men allt kommer ju flyta samman. jag vill att alla coola ska komma förbi och ta med sina skivor och spela lite, bli fulla och ge mig och sofie uppmärksamhet! puss hej

Comments are closed.