höna

hej hej! uppe med tuppen kan man säga…klockan är åtta! kuckeliku, välkomna till min hönshjärna. tänk att dricka rött vin nu. iskallt ute, fucking istid. sedan shoppa i iskalla sverige, kanske åka till globen city shop och gå där alldeles rödfnasig i ansiktet med blodsprängda ögon. ensam. först kanske bli lycklig av vinet men sen bli hängig och bara vilja åka hem igen och dö :( jag fyller år om 12 dagar. tänk dagen jag dör, när alla bilder har bleknat och reducerats till sjuka tidsdokument som “nya” skrattar åt. jag är inget skämt!!! jag har alltid varit HÖGST allvarlig. jag kanske skrattar på bilder, eller vänta nu, gör jag ens det.. nä, men jag har tidstypiska kläder och det kommer bara ge näring åt betraktarens syn på mitt liv som ett skämt. usch, att hamna i en låda i en sommarstuga. jag kände ju så mycket. jag måste skriva på baksidan av bilderna typ: “det falskaste leendet sedan mona lisa, ville dö här” eller bara: “jag var ingen statist!”. nej, måste resa till tabloiderna så jag åtminstone förevigas på microfilm och blir begravd på kb. tabloiderna låter som ett fantsyland med saltfält, granskog och blå berg där det varken blir natt eller dag. så kommer det rök ur skorstenarna från husen “nere i dalen”… åh jag vill leva där!!! ok, ses snart. måste spela harpa nu

Comments are closed.