26 april

uppe på åttonde våningen blåser regnvindar friska mot fönstret. gårdagen spenderades i ett moln av rök som banade väg för politisk differentiering i balt… förlåt. sitter med hemtentan. gud vad mycket djur som var ute i går. sommarväder, löning, allt annat, däribland skrynkliga sommarkläder från H&M – ALLT som får en att vilja kasta dipsås vitlök på hemsk pöbel vid medborgarplatsen med omnejd. häromdagen stod en gubbjävel och sparkade fotboll på perrongen mot en selectaautomat, det hade varit fotboll på teve tidigare på kvällen, som tydligen skulle räcka som motivering. min tanke: efterblivna offer? sparka fotboll med en selectaautomat. det att ta med sig en böll. han trodde säkert att han skulle hitta kompisar på puben och “lira” med, så blev det fel hahaha. hatar när folk man tror är normala i huve ba “wöööe hammarby äger fan rörörööö”. som när taniga indiekillar försöker gilla/kolla på fotboll, det hatar jag mest. alla vet ju att de är bögar ändå.

gårdagen, hårdagen, vi gick på snotty och öla och sen, väl på G, när jag säger till K att vi varit på snotty säger han “snoppy, vad är det?”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80