hi, my name is crystal meth

hjälp, i går på den ny superhemliga vipklubben ********

kommer in och möts av dov, dunkande musik som för tankarna till en sexretig tant i burrig clownfrilla som dansar i sängen, lipar kaxigt, smeker sig snabbt över brösten, runt runt och hukar sig över en där man ligger?

– skitsnygg tjej i lärhöga stövlar och rövlångt hår står och sparkdansar kaxigt med en näve i luften, resten: statister

– möter främlingars blickar när låtarna går över i moll. ni vet… slowmotion, vänder mig om i frack, strobad av blått ljus medan det regnar konfett och där står mr right.. om mr right e mr never again och mr never again är en gammal skräcködla jag pippade med när jag var 14. fuck my life, i’m retarded.

– en riktigt jävlig gubbe sitter o äter chips på nattbussen… man ba försök åtminstone va normal?? så kanske du en dag växer in i rollen. försök, för min skull vill jag skrika men höjer bara typ den här låten Ace of Base – Münchhausen (Just Chaos) som e min absoluta favoritlåt med ace of base, typ den delen när kaxiga brudrösterna kommer in och frestar…

nu ska jag snart på ett hemligt möte om hösten! vänta er överraskningar, tävlingar, spännande erbjudanden och annat smått och gott här i bloggen.. asså skräckfilm om d hände, hahahaha tävla om exklusiv sten du kan ÄTA och hey! varför inte lista dina 2 bästa tips för hur man vinner resor till Finland och få chansen att vinna denna webb camera märke logitech och mina små älsklingar – i min webshop kan ni köpa rohypnol eller va det nu va

Comments are closed.