hej

gud, jag hoppade på ett häx-tåg vid globen. hata!! det var svart och såg föga inbjudande ut. det var väl reklam för någon rakhyvel utsmetad, dragen vagnen runt. snart lever vi i ett kladdblock. jag fick nya piller hos psykologen idag. minns förra sommaren då jag somnade under påslakan från IKEA för 99kr (ni vet vilka!) efter tre klunkar starksprit och tre oxascand. klockan var 16.00, solen sken. nu har jag inte tagit min medicin på ca 24h vilket förvandlat mig till en stor blödande hög affekt. full av skit i huvudet som bara kömmer!!!

helgen:

festade löss och hamnade på beckmansgrejen där de hade ett loft till sitt förfogande. det blixtrade underifrån dansgolvet genom takfönstren så alla såg ut att vara med i någon musikvidde, trots att man stod ute med ciggen och ba “…” de spelade för snabb musik, orkar inte röra mig till musik som går snabbare än 140bmp, som inte har m-pf. en tallskog subkulturer fanns representerade bland gästerna. med en massa rep i kläderna, huvor och ni vet. det finns två fåror bland sthlms alkisar: barnstil: ni vet, sliten 90-20pastisch kontra gubbmode. kan inte människor välja ETT ENDA så man kan göra det motsatta!!! jag ska börja gå ut i troser, bara!!! bara troser!!! apropå det, vi ska göra vårt grupparbete om plastikkirurgen med trosa av bikinimodell eller vad fan det nu var!! jag kom med idén *vem annars*

i lördags: utforskade mitt barskåp, åkte till lidl varefter vi stuffade till house och tittade på olika varianter på kökshanddukar, läs skjortor från jack n jones. fan vad hemskt märke, säkert fortfarande “western-inspirerat”. ser bara en saloon-dörr och en mustang i huve. fullt av bilder bara jag skriver ord, måste ta medicin!!!

i söndags gick vi längs nörrmälarstrand, lagade fiskgryta och knölla.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80