HEY

hej!!! jag har tränat idag igen. men jag orkade inte duscha. det absolut första jag såg när jag gick in i omklädningsrummet var en gubbe som såg ut att ha ett fuktigt korvbrö mellan benen, så var det hans kön. jag ba: “i’m outta here”, så köpte jag en mjukglass utanför och kom på ett skämt: “vad dyrt med 20kroner för mjukglass”, men man ska uttala kroner “kråner”. minns ni när alla överviktiga skulle säga “upp med händerna, det här är ett rån!” och sedermera visa upp ett såntdär äckligt “chex-rån”. jag hatade alla som gjorde det hemma på kvarteret. en gång när jag gjorde det fanns en jänta i gruppen som sprang hem för att hämta ett rån och göra samma sak EFTER JAG REDAN GJORT DET!! *idiot*

jag måste köpa ny lever. i tisdags — east, onsdags — fyra, ynka öl på leijonbaren — torsdags: vernissage och en massa vin. torsdagen var som när man blöter ner en stringtrosa, så blir den till slut törr… eller, ni fattar väl inte… suck. hurusom: jag och min grupp satt på insitutionen och skulle förbereda seminarium. vi skvallrade i 4 h och arbetade effektivt i 1 h. vidare inser jag att klockan är 18 och att jag verkligen borde vara stressad. så gick jag och handlade smink med en kursare på fältöversten *hade tjejalibi så jag våga* sen rusade jag, med uteslutande MUNSPRAY i magen, ned från öfvre, träffade min kille på riche där det var någon töntig tidning som hade “release” så vi fick dricka i med en massa after wööörk-h&m-kostymer. började svimma efter en öl. så gick vi på utställning tvärs över vägen. studiofoto. det finns få alternativ för en fotograf för att få lite rörelse och liv i studiomiljö. 1. fota en äcklig dansare i helkropp med fula svällmuskler och rörelseoskärpa mot vitt gammalt rullpapper HATA!!! 2. försöka skapa autentisk miljö med en massa rekvisita, eller bara ta vanliga porträtt och lägga fokus på styling. liksom, ut från studion!!! sluta fota dansare!!!! så gick vi tillbaka till riche, stod i körsdrag och drack öl efter öl, rökte cigg och kolla på ungar. så jävla mycket ungar. kan det inte vara 28årsgräns på att få leva?

ikväll blir det “release” för juvelen och sen: beckmansfest. jag kommer ha en tight sexy skjorta som ser ut som en porslinstallrik.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80