men hej

gode gud, idag på McDonalds var jag tankspridd och i färd med att säga till kassören: “örru jag måste pissa på friskis”. bara för att jag tänkte det, precis då. så otroligt störigt att pissa på friskis, vet inte varför… köpte kläder. jag bara tog, drog kortet några gånger i slumpmässigt utvalda affärer. travade upp i medvind tills jag såg globen över… ett vatten? genom ett smutsigt panoramafönster, guess what – jag hivtestade mig på SÖS, gotta löööve the hiv-test. det var linos utegård i kvadrat där *hörde cara mia på radion*. fick en kanyl inkörd i min ven av guld och kände senare tungt, östslaviskt samförstånd på tunnelbanan i en blick urgröpta kindknotor emellan: brahms femte ringsignal. jag hade lust att lägga en femma i hatten, så de bara kunde sluta spela. originellt. på friskis… höjde vikterna, hittade den ultimata feta lårmaskinen (vill ha feta lår och röv) och sedermera åkte hem. nu ska jag läsa någon mysig avhandling på typ 230 sidor om det sociala reportaget under enkanalstiden

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80