fruktfat

jag har tänkt mycket på ordet “fruktfat” som är sååå porrigt. en röst i huvudet talar till mig och den säger typ: “hörrudu din kåta häxa nu ska du tamefaan i mig få ett fruktfat som är så jävla gott att du dör för i helvete”. haha, alla pratar så där jag kommer från. typ använder aggressivitet som en slags språklig.. utfyllnad? typ nu ska jag fan i helvete äta den här dippen och det ska inte vara några äckliga jävla småchips i påsen utan stora tefat bara så du vet din dumma pissråtta. ok, jag var ute i går, på en fest i en lyxlägenhet där alla var 18 o lyssnade på CEO. det var roligt. sedan kåken, vardagsrummet och spy. man väljer ju mellan söder och öster när man går ut. nackdelar, söder: ca alla ställen stänger fucking 1, alla är olyckliga och spöken raglar runt med vitlöksdip i hela ansiktet. nackdelar öster: det är trångt, alla är olyckliga och någon fiser i halvmånen till spy. guuuuuud, det är det värsta jag vet. när man känner en pust fet ostig big mac emanera från den korta gubben med kal fläck uppe på hjässan som går iklädd vida jeans och svart stygg kavaj. då skulle man ändå gå ned på huk och börja sniffa i arslet på stollen! blir alldeles uppeldad av ilska nu! den skammen av att ha blivit utsniffad skulle han allt få bära läääänge. nä, nu måste jag sova asså dumskallen dunkade ned i datan nyss. åååh förresten! jag ska köpa en knulldocka och ha i sängen. skön pryl. snarkar inte, rör sig inte eller stör i något annat avseende. däremot lär den ju vara.. kall? det kanske går att ta på den kläder eller nåt och sen ligga och snacka med den. jobbigt ba om det bara finns tjejer i dem dockaffär. får väl linda tissarna med bandage och dra en säck över skallen i sådana fall, eller kanske.. skriva ut en bild på någon kille och tejpa över fejan. ok?? är i nåt sjukt sex mode just nu..?? godnatt mina små…

Comments are closed.