scar tissue blood blister

hej små vild… jag drömde att jag hade fått ett vipkort till en nyöppnad klubb vid namn “santa maria” hemskickat. det medföljande brevet innehöll dock bara direktiv angående vad man fick och inte fick göra på klubben och detta tyckte jag var “jävligt trist” så jag slängde kortet. hahahahahaha!!!! sedan när blev jag en tönt i mina drömmar? gud, vid minst 3 olika tillfällen på universitetet när någon str8 kille blivit kränkt i samband med ett grupparbete har den använt uttrycket “jävligt trist”. typ “jävligt trist bara att ni inte mailar arbetetet till mig innan ni skickar in det till seminarieledaren”. då har jag svarat “mmm, bara det att du inte har skrivit nåt i arbetet. vi ska säga det till henne nu så du får göra restuppgift… otrevlig helg på dig”. ok, så har jag ändå inte svarat men roligt om! ååh jag saknar skolan lite, men får ändå ont i magen när jag tänker på att läsa flera kilo kurslitteratur. jag ba läste allt tyvärr. orkade inte plugga “smart” och välja ut det viktigaste, kolla gamla tentor blabla. plöjde allt och sedan plöjde jag allt en gång till inför tentan :) ok, vet inte varför jag snackar om skolan. nu måste jag äta en soppa eller nåt. ses på riche ikväll!!!!

Comments are closed.